JUX

Print Friendly, PDF & Email

sunnipaev

Kui sõbrad tulevad kohale ja teil on plaanis pidada maha üks tore sünnipäevapidu. Siis uskuge mind - parim lahendus oleks seda sünnipäeva või juubelit kutsuda pildistama sõltumatu fotograaf, kes imbub külaliste vahele ja teeb neist palju toredaid pilte mida on aastaid hiljem samuti väga meeldiv vaadata.

JuxFOTO fotograaf sageli lisaks pildistamisele teeb sünnipäevadest ka lavastuslikke videosid, mis annavad hiljem sünnipäeva lapsele ja selle külalistele aastaid kõneainet.

Üldjuhul pannakse pildid pidulistele vaatamiseks kusagile kokkulepitud kinnisesse albumisse, mida siis sünnipäevalaps ise külalistele jagab. Kindlasti on õigus sünnipäevalapsel saada oma peost kogu must fotomaterjal ja ka puhas.

Eriti lahedaks teeb pildistamise sünnipäevadel olukord, et meie fotograafil on kaasas fotomasin, mis teeb juba kohapeal kõrgkvaliteetseid paberfotosid. Sageli on sünnipäevadel mõne vana-vana ema nägu rõõmsaks läinud, et ta ei peagi endast pilti arvutist nägema, vaid see pistetakse juba paari minuti jooksul pihku.

Sünnipäeva fotograafi töötasu on sünnipäevalapse vanus + kohaletulekutasu (+20% käibemaks)

mbl juxfoto

Andmekaitse

Kõik erapidudele saabunuid külalisi on fotograafil õigus pildistada, kui fotograafi on tellinud peole kutsuja. Peokutse vastuvõtnud külaline ongi andnud automaatselt "nõusoleku" enda pildistamiseks.

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email

 

JUX MTÜ
JUXFOTO HINNAKIRI
16.06.2020

KOOD Teenuse nimetus Ühik Käive % Hind EUR
200 JUX MTÜ poolt pakutavad JuxFOTO pildistamise teenused
201 Fotograaf väljakutsel (täpsustamata) tund 20% 12,00 €
202 Pulmapiltnik pulm 20% 180,00 €
203 Matuse fotograaf matus 20% 60,00 €
204 Sünnipäeva piltnik pidu 20% eripakkumine
         

juxfoto 300

Selgitused hinnakirjale ja täiendavad kulutused:

Teenus 200, 201, 202, 203, 204 võivad lisanduda fotograafi transpordi kulud oma sõidukiga kuni 0,36 €/km.
Teenus 204 Teenuse hinnaks üldjuhul on "sünnipäevalapse" vanus eurodes.

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email

pildistamine

JuxFOTO on JUX MTÜ fotograafi teenuseid esindav kaubamärk. Meie fotograafi saab tellida nii pulma kui ka matustele.
Tõsi, matuste pildsitamine - kus on ümberringi kõik väga kurvad ei ole üldiselt kerge ülessanne, selleks peab olema pildistajal endal tugev rahumeel - nagu kirikuõpetajal, piisav tagasihoidlikkus ja samas ka kogemus, et pildile jääb kõik see, mis on vajalik.

Meie jaoks on täiesti arusaadav, et riietus on tagasihoidlik ja soliidne, ning pildistamine samuti ei ole ürituse peamine osa - vaid lihtsalt korralduslik aspekt.

Kui pulmapildid on reeglina reipad ja "õnnelikud" heledades toonides, siis matusepiltidel tuleb esile tuua midagi enamat kui õnn!

Matuse fotograafi maksumus on 60,00 eurot.
(kaugemal kui Tallinnas, Harjumaal ja Raplamaal võib lisanduda täiendav transpordikulu 0,25€/km)

Kutsutud fotograaf on sageli vajalik selleks, et igast ärasaatjast ei saaks fotograaf, kes hiljem oma tulemusi sotsiaalmeedias jagab - vaid me tagame fotode jõudmise ainult nendele inimestele, kes neid tegelikult vajavad.
Matuse fotograafi hinda ei mõjuta fotosessiooni pikkus, kui te soovite et me oleme ainult ärasaatmise tseremoonia juures leinamajas, hiljem kalmistul või isegi võtaksime osa peielauast - siis see on kõik üks hind.

juxfoto200

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email

pildid paberil

Pildistamiseks me kasutame fotokaamerat Nikon 7100D, millel on kaasa kolm vahetatavat objektiivi.
Oma fotod vaatame üle PICASA fototarkvaraga, mis annab kiiresti neid kadreerida ja vajadusel valgust korrigeerida, mingit erilisemat töötlust me oma fotodega ei tee.
Grupipiltide tegemiseks kui on üle 20 inimese me kasutame tihti lahendust, et kui inimesi on väga palju ajame nad võimalikult laiali ja teeme umbes 50% kattuvusega üksikfotod - mis hiljem paneme kokku panoraampildina.
Meie eriliseks trumbiks on termofotoprinter Canon SP910, millega saab anda kliendile minuti kahe jooksul kätte väga kõrge kvaliteediga foto paberil. Selline "trump" on sageli rõõmustanud arvutivõõraid inimesi ja ka vanemaid inimesi, kes saavad ikka kohe midagi reaalselt näppu.
Sageli oleme ka kasutanud võimalust ja teinud oma mobiiltelefoniga Sony Z5 kõrgkvaliteetseid videosid, milles on hiljem hea panna slaidivaatesse katkeid.

juxnet200

Print Friendly, PDF & Email